top of page

STOOKOLIE, PETROLEUM, HUISBRANDOLIE, GASOLIE, MAZOUT BESTELLEN REGIO ANTWERPEN

Stookolie

U neemt enkel genoegen met premium kwaliteit in stookolie? Dan zit u goed bij Andico, uw officiële Argos oil verdeler. Dankzij onze Argos Celsium Premium geniet u van het beste dat mazout te bieden heeft: met onze huisbrandolie zijn uw verwarmingstoestellen optimaal beschermd en zullen uw stookkosten verminderen tot -7%. Het resultaat? De uitstoot van schadelijke gassen wordt tot een minimum beperkt.

Uw Argos Celsium Premium maken we winterproof met een speciaal Argos winteradditief. Zo kunt u op uw stookolie blijven vertrouwen met de Argos winterkwaliteit tot een producttemperatuur van -20 °C voor de Celsium-varianten en -30 °C voor de Celsium Extra-varianten.

Petroleum nodig om uw kleine kachel op te warmen? Bij Andico kunt u terecht voor Argos petroleum type C met een zeer zuivere verbranding en prima rendement voor uw kleine kachel (Zibro camin) met wiek en zonder schouw en voor uw kookfornuis. Deze laag zwavelhoudende petroleum kenmerkt zich door een hoog roetpunt/vlampunt en minder aromastoffen.

Onze Argos petroleum type B heeft een zeer zuivere verbranding en laag zwavelgehalte. Het leent zich perfect voor landbouwtoepassingen, zoals bijvoorbeeld de verwarming van stallen met varkens en kippen.

Ervaar zelf de kwaliteit van onze brandstoffen 24/24 en 7/7,
contacteer Andico uit Antwerpen zonder aarzelen!

bottom of page