PETROLEUM, DIESEL OF MAZOUT BESTELLEN REGIO ANTWERPEN 

Brandstoffen

U neemt enkel genoegen met premium kwaliteit in huisbrandolie? Dan zit u goed bij Andico, uw officiële Argos oil verdeler. Dankzij onze Argos Celsium Premium geniet u van het beste dat mazout te bieden heeft: uw verwarmingstoestellen zijn optimaal beschermd en uw stookkosten verminderen tot 7%. Het resultaat? De uitstoot van schadelijke gassen wordt tot een minimum beperkt.

Uw Argos Celsium Premium maken we winterproof met een speciaal Argos winteradditief. Zo kunt u op uw stookolie blijven vertrouwen met de Argos winterkwaliteit tot een producttemperatuur van -20 °C voor de Celsium-varianten en -30 °C voor de Celsium Extra-varianten.

Petroleum nodig om uw kleine kachel op te warmen? Bij Andico kunt u terecht voor Argos petroleum type C met een zeer zuivere verbranding en prima rendement voor uw kleine kachel (Zibro camin) met wiek en zonder schouw en voor uw kookfornuis. Deze laag zwavelhoudende petroleum kenmerkt zich door een hoog roetpunt/vlampunt en minder aromastoffen.

Onze Argos petroleum type B heeft een zeer zuivere verbranding en laag zwavelgehalte. Het leent zich perfect voor landbouwtoepassingen, zoals bijvoorbeeld de verwarming van stallen met varkens en kippen.

Motorbrandstoffen met uitstekende prestaties

Met Argos Endura diesel van superieure kwaliteit geniet u van een voelbaar rustigere motor, een blijvend laag dieselverbruik met reinigende en smerende werking en heel wat andere voordelen. Argos Endura leent zich perfect voor motoren die langere tijd stilstaan.

Onze Argos Extra, onze rode diesel en Argos Diesel zijn van topkwaliteit en dit merkt u alle seizoenen van het jaar, in alle weersomstandigheden. Zo is onze diesel vanaf half november beschermd tot -20°C zonder meerprijs!

Onze Argos Eurosuper 95 en Argos Superplus 98 zijn loodvrije benzines met een laag zwavelgehalte en dus een zuivere en lagere uitlaatemissie en bescherming van uw motoren en motorolie tegen zuren.

Ervaar zelf de kwaliteit van onze brandstoffen 24/24 en 7/7,
contacteer Andico uit Antwerpen zonder aarzelen!